رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی: دانشگاه و صنعت باید همسو باشند

دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی کشور و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، در نشست اخیر بر اهمیت امنیت غذایی به عنوان پایه امنیت ملی تأکید کرد و گفت: «تأمین نیازهای غذایی کشور عمدتاً از طریق تولید داخلی انجام می‌شود، هرچند در برخی حوزه‌ها مانند روغن هنوز چالش‌هایی وجود دارد که با فناوری‌های نوین قابل رفع است.»

وی به سابقه انجمن علوم و صنایع غذایی اشاره کرد و افزود: «این انجمن که امسال چهلمین سال فعالیت خود را جشن می‌گیرد، از اولین تشکل‌های تخصصی پس از انقلاب است و دوره‌های آموزشی سالانه آن به تقویت تعامل میان دانشگاه و صنعت کمک می‌کند.»

عزیزی با اشاره به موفقیت شرکت‌های صنعتی در استان مازندران و فعالیت اعضای هیئت مدیره گفت: «حضور فعال دانشگاه‌ها و اعضا در نشست‌ها و تبادلات علمی-صنعتی، موجب ارتقای مهارت‌ها و توسعه پایدار صنعت غذایی کشور می‌شود.»

لینک کوتاه خبر:

https://hezaarsangar.ir/?p=10674

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: